Son Yazı



Bu blogdaki son yazı ile merhaba.

Bloğumu okuyan hemen herkesin ortak bir şikayeti var;
(Hayır, çok uzun yazmamla ilgili olan değil...)

“Bloğunda yazılara ulaşmak çok zor”

Haklısınız, zor.

Zamanında “hadi bir blog açayım” diye bilgisayar başına geçip de, aklımda beliren ilk isimle blogspot’u kullanarak bu siteyi açıvermiştim. 

Söyler misiniz lütfen kim ünlü olmadığı halde domain ismi olarak soyadını kullanır ki? Veya hangi sitenin isminde imla kurallarına uymayan iki sözcük bulunur?

Hem bu isim işini düzelteyim hem de yazılara daha kolay ulaşılabilecek, daha işlevsel bir bloğum olsun istedim. E biraz da janjanlı olsun tabii...

Evet pek yakında yeni bir sayfada olacağım. Üşenmeyip buradaki içerikleri tek tek elden geçirip, belki daha fazla fotoğraf da ekleyerek yeni mekana taşıyacağım.

Bundan sonra da fotoğrafladığım renkleri, aştığım mesafeleri merak eden olur ise eğer www.renklervemesafeler.com’ dayım.

Bu arada yukarıda janjanlı olsun dedim ama görünüm dışında tarz değişikliği olmayacak. "Bilmemnereye gidip de yapmadan gelmemeniz gereken on şey" veya fiyat tarifesi tadındaki "falanca şehirde havalimanından şehre kaç farklı yolla nasıl gidilir" gibi yazılar yine olmaz yani. Gezip gördükten sonra aklımda ne kaldıysa, gezerken neler hissetimse, gitmeden önce, yazma aşamasında araştırırken neler öğrendimse...

Ve tabii ki filmlerden, basketboldan ve alakasız başka konulardan da yazılar olacak.

Neyse.
Görüşmek üzere.

Renkler ve Mesafeler'e de beklerim. Pek yakında... 
(www.renklervemesafeler.com)


Çağlar